Frågor och svar

Nedan finner du de frågor som varit mest frekvent ställda och som jag valt att samla på ett och samma ställe. Om du mot förmodan inte finner det svar du söker är du välkommen att höra av dig till mig.
  • Jag har ett restaurangkök som jag vill ska tvättas men du tvättar ju stall med din utrustning?
Svar: Inga problem. Jag har dubbla uppsättningar slangar och munstycken vilket gör att ena uppsättningen används i stall och liknande, andra uppsättningen används till kök och övriga uppdrag.

  • Mitt restaurangkök består utav många arbetsbänkar vilket gör att det finns många ytor som är svårtillgängliga. Kommer du åt dessa utrymmen? 
Svar: Ja. Tack vare det otroliga trycket i utrustningen kombinerat med den mycket heta ångan så kommer jag smidigt åt skrymslen och vrår som annars är svåråtkomliga.
  • Hur miljövänlig är Ångmannen?
 Svar: Ångmannen använder inga kemikalier eller andra miljöfarliga produkter och jobbar hela tiden för att minska utsläppen vid bilresor och liknande.
  • Kan jag måla min box efter att jag anlitat Ångmannen?
 Svar: Ja, du kan måla boxen 36 timmar efter avklarad tvätt och desinficering.
  • Mitt stall har blivit drabbat utav svartmögel, kan du hjälpa mig?
 Svar: Ja tack vare Ångmannens mycket effektiva utrustning som ger 185 °C het vattenånga blir resultatet mycket bra och du blir utvändigt av med svartmöglet.
  • Vad är förutsättningarna för att du ska kunna utföra ditt uppdrag?
 Svar: Det enda jag behöver är att det finns uttag för 3-fas, 16 Ampere ström vilket krävs för att jag ska kunna använda min utrustning. På bilden nedanför kan du se hur ett uttag för 3-fas, 16 Ampere ser ut.